Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η φωνή απο το σκοτάδι... (1-1)

Ολα ξεκηνησαν απο τον Γκριζογερακα...Μια πολη μεσαια προς μικρη σε μεγεθος οπου βρισκοταν εξω απο το δασος που ηταν το Elsir Vale η κοιλαδα των νανων . Λιγη σημασια εχει ομως η ιστορια του Elsir Vale ας περασουμε στο ψητο .
Ο γιος του Gudera ονοματι Avatar οπου οπως ολα εδειχναν καποια μερα θα επερνε τον θρονο του πατερα του , επρεπε μετα την ενηλικιωση του να αποχτησει εμπειριες να βρει την δραση περα απο το Elsir Vale οπου δεν γινοταν κατι διαφορετικο...εκτος απο μαχες νανων-orcs κλασικα πραγματα δηλαδη . Μερικοι φυλακες ηταν στο πλάι του Avatar απο το Elsir Vale που ξεκινησε ως το τελειωμα του δασους για τυχον κινδυνους . Ο Avatar μετα συνεχισε μονος και εφτασε στην πολη του Γκριζογερακα .
Δεν ηξερε που ακριβως να παει για να αναζητησει την περιπετεια που ηθελε . Παντου γυρο του ηταν απλοι κοινη ανθρωποι που δεν θα μπορουσαν να τον βοηθησουν για κατι τετοιο . Σκεφτηκε να παει στο πανδοχειο της πολης μηπως εκει υπηρχε κατι πιο αξιολογο...Μπηκε μεσα λοιπον χωρις να χασει αλλο χρονο , οπως ειναι λογικο στο πανδοχειο υπηρχε ο πανδοχεας κατι τυποι οπου τρωγανε , πινανε , κουτσομπολεβανε κλπ . Μεχρι να δει τι γινεται γυρο του , νιωθει σαν καποιος να ειναι απο πισω του και οντως σχεδον μαζι του μπηκε ενα ξωτικο ή αλλιος ο αυτιας του team . Οταν και οι δυο κοιταχτηκαν στα ματια αμεσως περασε μια ιδεα απο το μυαλο τους...οτι θα ειχαν ιδια μοιρα και οι δυο για αρκετο καιρο...Αφου γνωριστηκαν οι δυό τους , ο νανος με το ονομα Avatar ειδικος τα τσεκουρια ενω το ξωτικο με το ονομα Ozide ξεχωριζε απο το τοξο του τι ρολο θα παιξει σε μια μαχη!

Ο Ozide ηρθε στην κοντινοτερη πολη (και αυτος με το που ειχε γινει ενηλικας) γιατι εψαχνε την περιπετεια για να αποκτησει εμπειριες και μια καλη ομαδα ωστε να γυρισει στο χωριο του , οπου λεγοταν "χωριο χωρις ονομα" και να παρει εκδικηση για αυτο που εκαναν τα drow στην οικογενεια του και σε ολο το χωριο...

Οι Avatar & Ozide η πρωτη τους σκεψη ηταν να πανε στον πανδοχεα για τυχον καποια πληροφορια περι περιπετειας...Πριν καλα καλα φτασουν ομως ο Οzide ειδε αριστερα του απομονωμενο εναν τυπο οπου ετρωγε ενα ξερο ψωμι και κρυβοταν καπως με την κουκουλα που φορουσε . Αλλαξαν κατευθηνση οι δυο τους πηγαν σε αυτον και του μιλησαν...Αραγε ηταν η σωστη επιλογη ? Ο ψωμακιας ως παρατσουκλι τους μιλησε πρωτος...Αν θελανε πραγματικα να βρουνε την περιπετεια του ειπε να πανε σε εναν πυργο οπου ειναι λιγο εξω απο την πολη . Προβληματισμενοι οι δυο τους το σκεφτηκαν αλλα δεν ειχαν καποια αλλη επιλογη .

Φτανοντας εξω απο τον πυργο γινοταν μια μαχη αναμεσα σε κατι
mephits & haflings εναντιων κατι goblins . Τα mephits & haflings υπερασπιζονταν τον πυργο ενω στην θεση του επιτηθεμενου ηταν τα goblins . Η μαχη κριθηκε απο πολυ νωρις αφου μεχρι να φτασουν οι δυο μας ηρωες τα mephits & haflings ηταν ηδη ολα νεκρα . Πρωτα ο Ozide ριχνοντας το πρωτο του επιδεξιο βελος σκοτωσε κατευθειαν το πρωτο goblin που ειχε απομεινει ενω με την σειρα του o Avatar αποτελειωσε τον μαγο goblin που στεκοταν πισω .

Οι δυο ηρωες αφου πηραν οπλα και χρηματα μπηκαν μεσα στον πυργο οπου εκει περα τους συναντησε ενα imp . Ξερετε διαβολικο μικρο πλασματακι . Τους ανακοινωσε οτι ενας απο τους δυο θα παει να δει τον αφεντη...Ο Avatar παιρνει την πρωτοβουλια και ακουλουθει το imp . Ξαφνικα δια μαγειας ανοιγει ο τοιχος και φενεται το απολυτο σκοταδι...ο Avatar μπαινει μεσα και πριν προλαβει να γυρισει να δει πισω του η μυστικη πορτα ειχε ηδη κλεισει...

Ξαφνικα , μπροστα του αναβει ενα κερι...εμφανιζεται ενα χερι να τον πλησιαζει πισω απο το κερι..."Γεια σου Avatar , σε περιμενα..."



Υ.Γ.: Οι δυο πρωτες ζαριες μας ηταν καθαρα 20!!



Highlights

Γκριζογερακας (με το παζαρι που ΘΑ ερχοταν)


Ταβερνα


Goblin


Mephit


Πυργος


Imp


Κερι